avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua, am și eu o mică întrebare, eu am născut pe data de 01.07.2019 și am depus actele pentru indemnizație creștere copil pe data de 01.09.2019 când ar trebui să îmi ajungă banii ? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Cryss31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 8 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cam in maxim 2 luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data primirii indemnizatiei de crestere a copilului denisa28 denisa28 Buna ziua...Ma numesc Denisa si sunt din Dragasani, jud. Valcea...As vrea sa stiu si eu cand ar trebui sa primesc banii de crestere a copilului... Am nascut ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil leo92 leo92 O angajata poate beneficia de concediu crestere copil daca a lucrat 12 luni in ultimele 24 luni?Cele 12 luni nu sunt consecutive. Multumesc. (vezi toată discuția)
Pfi si concediu crestere copil civik civik Buna ziua, Am nevoie de indrumare in legatura cu urmatoarea situatie: sotia mea este medic si lucreaza la o clinica privata, prin CIM. In paralel, ... (vezi toată discuția)