avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu platit retroactiv
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu platit retroactiv

Buna ziua. Am schimbat locul de munca de cateva saptamani si din pacate am fost nevoita sa imi iau concediu medical. Nu am apucat sa aduc adeverinta cu stagiul de cotizare inainte de salariu si ca atare, nu a fost platit. Am reusit s-o obtin la o saptamana dupa. Se mai poate plati concediul retroactiv?

Alte discuții în legătură

Concediu medical IuliaDumitru IuliaDumitru Buna ziua! Am intrat in concediu medical la o luna de la angajare (varicela) si mi s-a spus dupa ce ma voi vindeca sa aduc o adeverinta de stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Concediu medical llavys llavys Buna ziua. Am fost in concediul de crestere a copilului si nu am revenit la vechiul loc de munca deoarece mi-am schimbat domiciliul ,intr-un alt oras. Din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)