avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare politia rutiera

Am primit o comunicare de la politia rutiera Vrancea ca am trecut prin localitatea Calimanesti Vrancea duminica 29.09,2019, am fost vazut de camera probabil radar, Intreb mai sunt valabile camerele de luat vederi in circulatia rutiera pt a inregistra masina nr si viteza?
Eu stiam ca au fost interzise acum ceva timp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Val. v , utilizator 22:09, 8 Noiembrie 2019
Pai ce zice în comunicare? Probabil radar sau e radar?
Nu au fost interzise.
Dați informații incomplete. Poliția rutieră nu vă trimite o comunicare că ați fost văzut trecând printr-o anume localitate. În comunicare sau într-un proces verbal anexat trebuie să fie trecut, printre alte date precizate de Codul rutier, contravenția pe care ați săvârsit-o și sancțiunea aplicată indicându-se baza legală ale acestora.. Reveniți cu informații complete.
ing. Ioan Ciobanu
Masina este pe numele mamei mele am primit o comunicare prin care sa spun cui a imprumutat masina. Pe mine ma intereseaza daca se poate da amenda ( poate am depasit viteza legala) doar pe baza camerei de filmat???
Bineînțeles că se poate. Iar dacă nu se comunica cine a condus mașina proprietarul o sa fie sancționat cu 1305 lei amenda.
Bineinteles ca am comunicat cine e propietarul si cine a condus masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda radar geo.yan geo.yan In data de 07.02.2009 in localitatea Dumbraveni jud Vrancea sensul de deplasare Buzau-Focsani am fost depistata pe randar conducand cu o viteza de 70%.La 1 ... (vezi toată discuția)
Contestație pv, radar în localitate, eu în afara acesteia ionut_au ionut_au Bună ziua, Am fost surprins înainte de intrarea într-o localitate din județul Mureș, de către un aparat radar care se deplasa spre ... (vezi toată discuția)