avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot scoate o masina de la fiscal daca nu mai am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot scoate o masina de la fiscal daca nu mai am acte

Buna seara am o mica problema am ramas cu o masina pe numele meu si nu pot so scot de la fiscal nu am acte masina nu a fost a mea a fost a unei rude si ma lasat pe mine cu ia la fiscal cum pot so scot
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:32, 9 Noiembrie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furniozati date relevante
Care este situatia respectivului autoturism,mai exista fizic sau a fost predat la operator economic acreditat?
Conditionat de situatia concreta cu care va confruntati exista variante pentru solutionare
Reveniti cu detalii
Autoturismul este functional unde a ajuns nu stiu eu am rupt legatura cu ruda respectiva si nici autoturismul nu lam vazut dar din surse sigure stiu ca se circula cu el eu vreu doar sal scot de la fiscal fara a ma duce sal declar furat la politie care ar fii varianta va multumesc

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furniozati date relevante
Care este situatia respectivului autoturism,mai exista fizic sau a fost predat la operator economic acreditat?
Conditionat de situatia concreta cu care va confruntati exista variante pentru solutionare
Reveniti cu detalii

Initial solicitati la SPR evidenta auto sa va comunice oficial detinatorul vehiculului cu datele de identificarexxx
In baza documentului de la politie ,incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu sunteti proprietarul de fapt si d edrept al vehiculului care a fost instrainat
In baza celor 2 documente,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto la cere
Autoritatea fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a debitelor in evidenta
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)