avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru cetatean chinez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru cetatean chinez

Buna seara.

Ma numesc Madalin și am nevoie de cateva raspunsuri dacă este cu putință.

mai intai context:
La momentul actual domiciliez și am ocupația in Germania de aprox. 4 ani și as dori sa știu dacă este posibil sa pot depune o invitație de scurta sedere in Germania pentru o persoana din China, luand in considerare ca NU DETIN cetatenie Germana. și dacă acest lucru nu este posibil
--->
Doresc sa depun o invitație de scurta sedere in Romania (deoarece urmează sa fac o vacanta in viitor).
Ce documentație și demersuri ar trebui sa urmez?
Care este exact birocrația care implica aceasta invitație?

Va multumesc si o seara placuta.
Cu Stima Gica Madalin T.

P.S: Imi cer scuze dacă am postat in forumul greșit sau dacă formatul postului este inadecvat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
mt7x_murdok, utilizator
Cel mai recent răspuns: mt7x_murdok , utilizator 13:45, 7 Decembrie 2019
Deci pana la urma se gaseste cineva cu un raspuns competent?

mt7x_murdok a scris:

Buna seara.

Ma numesc Madalin și am nevoie de cateva raspunsuri dacă este cu putință.

mai intai context:
La momentul actual domiciliez și am ocupația in Germania de aprox. 4 ani și as dori sa știu dacă este posibil sa pot depune o invitație de scurta sedere in Germania pentru o persoana din China, luand in considerare ca NU DETIN cetatenie Germana. și dacă acest lucru nu este posibil
--->
Doresc sa depun o invitație de scurta sedere in Romania (deoarece urmează sa fac o vacanta in viitor).
Ce documentație și demersuri ar trebui sa urmez?
Care este exact birocrația care implica aceasta invitație?

Va multumesc si o seara placuta.
Cu Stima Gica Madalin T.

P.S: Imi cer scuze dacă am postat in forumul greșit sau dacă formatul postului este inadecvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil conceput în timpul căsătoriei, cu alt bărbat decât soțul mamei. poate fi obligat tatăl din certificatul de naștere să facă testul de paternitate? mt7x_murdok mt7x_murdok Buna Seara. Ma Numesc Madalin si daca ati putea sa ma ajutati in problema urmatoare ar fi superb: Eu si fosta mea sotie ne-am despartit cam cu vreo 5 ani in ... (vezi toată discuția)
Permisul de sedere pentru membrii de familie ai cetateanului roman alina_84 alina_84 Doresc sa salut toti membrii acestui forum... :(Buna ziua... Scriu acest mesaj pentru a va aduce la cunostinta o problema cat se poate de serioasa: CE SE ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care se afla in Romania cu viza acordata in scopul vizitei. As dori sa stiu ce trebuie facut dupa ... (vezi toată discuția)