avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire DRUM ACCES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire DRUM ACCES

Bună ziua !
Un localnic , din satul meu , doreste sa construiasca un drum de acces pe proprietatiile oamenilor ( drumul va fi intr o zona montana si va distruge foarte mult terenul ) .
A inceput sa faca un tabel pe baza de semnaturi cu proprietarii terenurilor respective ( in tabel scrie daca sunt de acord cu , constrirea , dar fara PRETENTII) - cel mai probabil vrea sa obtina fonduri fiind zona montana defavorizata )
Poate construi acest drum fara avize , autorizatii , fara acordul primariei ? Are o importanta acel tabel semnat( se poate construi , doar pe baza acedtuia ) ?
Unde as putea sa ma interesez daca constructia se face pe Fonduri Europene ?
Multumesc ! O zi bună !

Alte discuții în legătură

Teren gradina cu servitute de trecere gaboranamaria gaboranamaria Buna ziua. Pe un teren cu acces la drumul public prin servitute de trecere (lungime 90m, latime 3m) se poate construi? Se poate cere racordarea la utilitati ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Vila turistica in chiria firmei de turism - se poate obtine finantare nerambursabila? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Am urmatoarele situatii: 1. Firma (SRL), cu obiect de activitate principal CAEN 5510, secundare 5530 si 5523. Imobilul in care se desfasoara ... (vezi toată discuția)