avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vila turistica in chiria firmei de turism - se poate ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vila turistica in chiria firmei de turism - se poate obtine finantare nerambursabila?

Buna ziua,

Am urmatoarele situatii:

1. Firma (SRL), cu obiect de activitate principal CAEN 5510, secundare 5530 si 5523. Imobilul in care se desfasoara activitatile este in proprietatea persoanei fizice, care este actionarul firmei si este inchiriat firmei, cu destinatia "vila".
Firma are anul acesta 29 angajati, in 2008 a avut 34. Mediul urban.
Poate accesa fonduri nerambursabile fara sa treaca imobilul in proprietatea firmei?

2. Intreprindere individuala, proprietar a unui imobil cu destinatie actuala de locuinta personala, doreste schimbarea destinatiei imobilului in cabana turistica si includerea in circuitul turistic. Zona montana defavorizata. Poate accesa fonduri nerambursabile?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
Silvia Monica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 10:51, 19 Ianuarie 2010
1. Da, dar nu fonduri europene ci numai ajutorul de minimis (prea multi angajati).
2. Numai in mediul rural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt intreprinderi individuale cameliahora cameliahora Buna ziua, as vrea sa stiu ce fonduri pot accesa in 2013 pt o intreprindere individuala activitatea principala este 3212 Fabricarea bijuteriilor si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)