avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pt Intreprinderi Individuale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pt Intreprinderi Individuale

Buna ziua, as vrea sa stiu ce fonduri pot accesa in 2013 pt o intreprindere individuala
activitatea principala este 3212 Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre semipretioase , activitatile secundare sunt : 3213 / 3299/4791.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:14, 20 Martie 2013
Unde va desfasurati activitatea ? in mediul urban sau rural?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2025 cod caen srl pentru realizarea de bijuterii handmade DiandraToc DiandraToc Bună ziua! Vreau să-mi deschid un srl la care vreau să trec la coduri caen secundare și ceva legat de realizare de bijuterii handmade, uneori folosind ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)