avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil și alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil și alocatie

Buna ziua,
Va rog sa îmi Spuneti când ar trebui sa depun actele pentru concediu creștere copil și alocatie; am născut pe 07.10. Momentan sunt in concediu postnatal și intenționez sa iau toate cele 126 de zile concediu de maternitate, întrucât nu am luat prenatal înainte de naștere și am înțeles ca le pot lua pe toate după.depun dosarul după 42 zile sau după 126 zile ?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
Corina.ghe92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 10 Noiembrie 2019
Cererile pentru acordarea drepturilor prevăzute de OUG 11/2010, reprezentând indemnizație sau stimulent de inserție, și documentele din care rezultă îndeplinirea condițiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia solicitantul își are domiciliul sau reședința.

Pentru a primi indemnizatia începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, cererea trebuie depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se depune dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului? alina_rea2002@yahoo.com alina_rea2002@yahoo.com Buna ziua! Eu am intrat in cm pe 6 iunie, am nascut pe 23 iunie. Când pot depune dosarul pentru indemnizație? După 126 de zile de cm? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului pana la 1 an sweetlacry sweetlacry Buna ziua si Hristos a Inviat! am si eu o intrebare sunt insarcinata in 8 luni jumatate si nu mi-am luat concediu prenatal pana in acest moment cine ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cand se depun actele pentru ccc? tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca ... (vezi toată discuția)