avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Încălcare GDPR?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Încălcare GDPR?

Buna seara,ca partener ptr o platformă de delivery îmi apare numele și nr de tel care poate fi vizualizat de către clienți și Partenerii de la care preiau comenzi.

Dacă înainte nici noi și nici clienții nu puteam lua legătura prin Nr de tel direct...toate legaturile telefonice fiind realizate printr-un Nr proxy,de cateva zile au scos acest Nr proxy și apare Nr de tel atat al clientului cât și al nostru.

Dat fiind că am primit și o amenințare prin tel de la un client,care acum poate avea acces și la numele complet și la Nr de tel,nu este acest lucru o încălcare a GDPR dar și un posibil risc ptr integritatea personala?

Alte discuții în legătură

Încălcare gdpr AlexaB97 AlexaB97 În cazul în care un coleg în funcție ierarhică mai mare decât mine a spus că mi-a folosit adresa din buletin pentru a o compara cu o adresă din niște ... (vezi toată discuția)
Este legal sa mi se ceară documente pentru actualizare date găzduire? duckpromo duckpromo Buna ziua, Va rog să mă ajutati Am vrut să-mi schimb datele de logare in platforma de Host este legal sa mi se ceară documente pt schimbarea unui Nr de ... (vezi toată discuția)
Pot actiona in instanta fostul angajator ?! Denarium Denarium Buna ziua, Acum 2 ani deserveam cu placere unul din marii operatori nationali de telefonie mobila, fiind angajatul unui SRL care functiona sub forma de ... (vezi toată discuția)