avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune ajutor va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune ajutor va rog

Buna ziua ,am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pt bani s-a platit numerar) administratorul( el a semnat factura si chitanta cand iam dat banii) ma acuza ca semnatura nu e a lui. ( pe factura si chitanta datele firmei mele si ale lui sunt scrise de mine cui, nume firma. sediu etc. EL a semnat la furnizor eu la beneficiar ,poate afecta asta intr-un fel ? EL a semnat ambele atat chitanta si factura eu am completat doar datele firmei si am semnat unde am avut eu (la beneficiar) iar acuma zice ca nu el a semnat . Ce sa fac?Ma acuza ca l-am inselat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:42, 11 Noiembrie 2019
Daca s-a efectuat plata si exista dovada nu aveti probleme.
Mergeti cu actele la avocat pentru ca se impune o analiza concreta de caz pe baza de acte.
nu afecteaza intr-un fel faptul ca eu am completat datele (nume firma , sediu ,cui etc)? Tin sa mentionez ca am mai completat vrio 20 de facturi si chitante inainte alea au fost ok , el este mai batran iar acuma zice ca asta nu a semnat-o el. Tin sa mentionez ca eu sunt stangaci el dreptaci , daca ajuta la ceva si asta.
Chitanta face dovada platii.
influenteaza cu ceva daca eu am trecut datele? Am auzit ca nu am voie sa completez eu datele de pe factura si chitanta ( datele firmei lui si ale mele cui sediu etc ,suma ,ce s-a prestat )? el doar a semnat atat chitanta cat si factura. Asa am facut tot timpul deoarece este batran si le completam eu tot timpul. el semna la FURNIZOR eu la BENEFICIAR.
Unele aspecte trebuie discutate confidential cu actele in fata cu avocatul dvs.
Legea va confera dreptul sa mergeti la avocat in conditii de confidentialitate.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plătit suma de 3.000 de lei către o firmă al cărei administrator acum nu mai recunoaște asta, deși a semnat chitanța și factura. ce să fac? goldstar9 goldstar9 Buna ziua, am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pentru bani pentru ca s-a platit, ... (vezi toată discuția)
Furnizare informatii confidentiale KORNEL KORNEL Buna ziua, Ma confrunt zilele astea cu o problema. Am un contract cu o firma x pentru prestari servicii. Aceasta firma imi cere sa dezvalui unele informatii ... (vezi toată discuția)
Control fiscal gigelas gigelas Buna ziua, 1-Exista firma X (beneficiar) care achizitioneaza marfuri de la firma Y (furnizor). 2-Toate marfurile au fost achizitionate pe baza de ... (vezi toată discuția)