avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am plătit suma de 3.000 de lei către o firmă al ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am plătit suma de 3.000 de lei către o firmă al cărei administrator acum nu mai recunoaște asta, deși a semnat chitanța și factura. Ce să fac?

Buna ziua, am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pentru bani pentru ca s-a platit, plata a fost numerar) administratorul( el a semnat factura si chitanta cand i-am dat banii) ma acuza ca semnatura nu e a lui. ( pe factura si chitanta datele firmei mele si ale lui sunt scrise de mine cui, nume firma. sediu etc.

EL a semnat la furnizor eu la beneficiar, poate afecta asta intr-un fel? EL a semnat ambele atat chitanta si factura eu am completat doar datele firmei si am semnat unde am avut eu (la beneficiar) iar acum zice ca nu el a semnat.

Ce sa fac? Ma acuza ca l-am inselat ( am cumparat chitantier si facturier model care se imprima pe 3 pagini cand il scrii, eu doar am completat cu ce mi-a zis el cu datele firmei mele si ale lui DAR NU AM SEMNAT IN LOCUL LUI, datele firmei sunt corecte ) Nici nu cred ca si le-a inregistrat la contabilitate.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu inteleg de ce ati furnizat dvs tipizatele. cine vinde intocmeste documentele pe formularele lui.
goldstar9 a scris:
( am cumparat chitantier si facturier model care se imprima pe 3 pagini cand il scrii, eu doar am completat cu ce mi-a zis el cu datele firmei mele si ale lui DAR NU AM SEMNAT IN LOCUL LUI, datele firmei sunt corecte )

nu avea la el, am mers si am cumparat de la mall si am completat impreuna . ( se gasesc aproape peste tot , eu am completat datele firmelor pentru ca el este mai batran)
plus ca am mai colaborat si inainte cu el , nu au fost probleme si tot eu le-am scris aproape 20 de facturi si chitante el doar le-a semnat si alea le recunoaste si sunt ok) doar acuma l-a apucat nebunia
acest răspuns util
e cel putin ciudat. exista reguli de inregistrare si numerotare a facturilor. iata un articol care va poate lamuri: www.avocatnet.ro/articol_473...
totusi, produsul v-a fost livrat/ serviciul efectuat?
acest răspuns util
serviciile au fost prestate , eu i-am platit si acuma zice ca nu i-am platit nimic.

Alte discuții în legătură

Inselaciune ajutor va rog goldstar9 goldstar9 Buna ziua ,am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pt bani s-a platit numerar) ... (vezi toată discuția)
Onorariu pagina traducere autorizata de mj (fara contract civil) ContSters83715 ContSters83715 Am initiat o actiune pe civil pt pretentii fata de un numar de x pagini de traduceri autorizate care nu mi-au fost platite, credeti ca am dreptul sa cer un ... (vezi toată discuția)
Factura incompleta ContSters83715 ContSters83715 daca un client da banii dar refuza sa primeasca si sa dea detalii pentru factura si chitanta si nu stim decat numele si prenumele , cum procedam la ... (vezi toată discuția)