Buna ziua, am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i sa platit nimic ( eu am primit chitanta si factura pentru bani pentru ca s-a platit, plata a fost numerar) administratorul( el a semnat factura si chitanta cand i-am dat banii) ma acuza ca semnatura nu e a lui. ( pe factura si chitanta datele firmei mele si ale lui sunt scrise de mine cui, nume firma. sediu etc.
EL a semnat la furnizor eu la beneficiar, poate afecta asta intr-un fel? EL a semnat ambele atat chitanta si factura eu am completat doar datele firmei si am semnat unde am avut eu (la beneficiar) iar acum zice ca nu el a semnat.
Ce sa fac? Ma acuza ca l-am inselat ( am cumparat chitantier si facturier model care se imprima pe 3 pagini cand il scrii, eu doar am completat cu ce mi-a zis el cu datele firmei mele si ale lui DAR NU AM SEMNAT IN LOCUL LUI, datele firmei sunt corecte ) Nici nu cred ca si le-a inregistrat la contabilitate.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu inteleg de ce ati furnizat dvs tipizatele. cine vinde intocmeste documentele pe formularele lui. goldstar9 a scris:
( am cumparat chitantier si facturier model care se imprima pe 3 pagini cand il scrii, eu doar am completat cu ce mi-a zis el cu datele firmei mele si ale lui DAR NU AM SEMNAT IN LOCUL LUI, datele firmei sunt corecte )
nu avea la el, am mers si am cumparat de la mall si am completat impreuna . ( se gasesc aproape peste tot , eu am completat datele firmelor pentru ca el este mai batran)
plus ca am mai colaborat si inainte cu el , nu au fost probleme si tot eu le-am scris aproape 20 de facturi si chitante el doar le-a semnat si alea le recunoaste si sunt ok) doar acuma l-a apucat nebunia
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
e cel putin ciudat. exista reguli de inregistrare si numerotare a facturilor. iata un articol care va poate lamuri: www.avocatnet.ro/articol_473...
totusi, produsul v-a fost livrat/ serviciul efectuat?