avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspuns la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspuns la interogatoriu

As dori sa aflu care este temeiul legal pt amanarea unei cauze pe motivul studierii raspunsului la interogatoriu.

Adica pe scurt ce articol din lege pot invoca pt a obtine timp pentru studierea raspunsurilor la interogatoriu.

Va rog mult sa ma ajutati cu acest lucru.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alexandru_2008 , utilizator 00:27, 3 Decembrie 2009
nu aveti cum sa cereti termen ca sa va pregatiti raspunsurile la interogatoriu.
tocmai acesta este motivul pt care vi se cere sa raspundeti pe loc, ca sa nu va ticluiti raspunsurile.
Nu vreau sa cer timp pt a pregati raspunsurile mele, ci timp pt a studia raspunsurile partii adverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatorii - anulare contract legea 112 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Va solicit un raspuns la urmatoarea speta: Intr-un proces de constatare a nulitatii absolute a unui contract de vanzare-cumparare pe legea 112/1995, in ... (vezi toată discuția)
Audiere martori danaboston danaboston buna ziua . ma aflu intr-un proces partaj judiciar . ieri am avut proba cu martori dar nu am stiut ca pot pune intrebari martorilor reclamantei , eu fiind ... (vezi toată discuția)
Intampinare depunere A-B-C A-B-C Buna dimineata, Am fost chemata in judecata de fostul sot pentru reducerea pensiei de intretinere pe care trebuie sa o plateasca copilului. Am urmatoarele ... (vezi toată discuția)