avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Chitanță cu CNP greșit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Chitanță cu CNP greșit

Bună ziua,

Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP (care în chitanta era trecut ca CIF). Am fost să ii spun doamnei de aceasta și mi-a zis ca nu e problemă ca ma au in baza de date. Ar trebui să merg să insist sa-mi dea alta chitanta? Ce riscuri sunt?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
Cătălin Andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Chitanță amendă cu cnp greșit Cătălin Andrei Cătălin Andrei Bună ziua, Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP ... (vezi toată discuția)
Pfa norma fixa de venit - neplatitor de tva - cod de identificare fiscala??? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA. Astazi am fost sa ma inregistrez in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Problema cnp (ajutor urgent) Diana7 Diana7 sunt din Constanta, am 40 de ani, anul acesta pe 4 martie imi expira buletinul de identitate. in luna februarie am depus actele necesare iar pe 29 ale luni mi ... (vezi toată discuția)