avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chitanță amendă cu CNP greșit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chitanță amendă cu CNP greșit

Bună ziua,

Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP (care în chitanta era trecut ca CIF). Am fost să ii spun doamnei de aceasta și mi-a zis ca nu e problemă ca ma au in baza de date. Ar trebui să merg să insist sa-mi dea alta chitanta? Ce riscuri sunt?

Mulțumesc.
cereti un certificat fiscal si daca amenda mai figureaza, solicitati corectia. pastrati certificatul ca dovada ca la data..... nu figurati cu datorii.
ca sa va emita o chitanta de corectie trebuie sa genereze o chitanta storno si una corecta. un contabil cu stiinta de inregistrari bugetare va poate raspunde amanuntit.
In principiu, verificarile se fac avand ca principal criteriu CNP-ul.
Eroarea in CNP-ul de pe chitanta poate echivala cu neplata.
Asigurati-va ca se va face rectificarea in timp util pentru a evita eventuale neplaceri ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanță cu cnp greșit Cătălin Andrei Cătălin Andrei Bună ziua, Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP ... (vezi toată discuția)
Consulatul a inregistrat gresit data de nastere a copilului in certificatul de nastere si in certificatul de inregistrare a casatoriei in documentele romanesti white chocollate white chocollate Buna ziua. Problema mea a inceput in aprilie.m-am prezentat la ambasada romaniei in islamabad sa inregistrez casatoria si nasterea copilului.am asteptat pana ... (vezi toată discuția)
Greseala certificat ioana_morar2008 ioana_morar2008 Dupa 60 de ani s-a constatat ca in certificatul de nastere nu a fost buna data nasterii. Am depistat acest lucru solicitand un nou certificat , pentru ca a ... (vezi toată discuția)