avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare penala

Bună seara dacă am primit o comunicare minuta penala urmează sa mai primesc ceva mai exact când sa ma prezint la serviciul de probațiune și unde sa plătesc cheltuielile de judecata
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:39, 13 Noiembrie 2019
Stimate domn,

Frecventa intrevederilor va fi stabilita in concret.

Puteti furniza numarul de telefon , pentru a fi anunta mai rapid cand va avea loc prima intrevedere.

Veti fi instiintat, in sensul de a va prezenta la SERVICIUL DE PROBATIUNE, in vederea efectuarilor verificarilor oportune.

Cheltuielile judiciare pot fi achitate la TREZORERIE, o copie a chitantei care atesta plata trebuie depusa la instanta de judecata.

Obligatiile / masurile de supraveghere vor fi puse efectiv in executare cand va ramane definitiva hotararea .( dupa epuizarea termenului de 10 zile, de apel, termen ce curge de la comunicarea minutei ).

Ulterior, veti intra in posesia sentintei penale, ce poate fi legalizata, cu mentiunea "definitiva".

Succes.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mi i au permisul inapoi si in cat timp ? Gogu2pix Gogu2pix Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 Cod pr. penală raportat la art. 83 Cod penal, aplică ... (vezi toată discuția)
Urgentarea redactarii hotararii definitive i_vasea i_vasea S-a afisat pe internet sentinta procesului penal in care am fost judecat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice art.336 NCP ... (vezi toată discuția)
Pronuntare prima instanta dosar penal Anonim25x Anonim25x Buna ziua , am un dosar penal in care prima instanta sa pronuntat la data de 15.06.2018 si am primit o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere si 100 zile ... (vezi toată discuția)