Buna! Imi cer scuze poate s-a mai discutat. Am fost implicata intr-un accident cu victime, si s-a deschis un dosar. Maine 12-11-2019 se implinesc cele 90 de zile. Victima nu a depus plangere. As dori sa stiu in cat timp dupa implinirea celor 90 de zile voi fi instiintata in legatura cu dosarul si ce urmeaza dupa. Multumiri!
Buna ziua! Referitor la cele spuse mai sus, la faptul ca s au implinit cele 90 de zile de accident, si cum nimeni nu m-a contactat de la politie sa imi comunice starea cazului, am sunat azi pe pers care se ocupa de acest dosar. Mi s- a spus ca intr-adevar s au implinit cele 90 de zile, dar dosarul este tot la ei la politie inca, victima nu a depus plangere penala impotriva mea, dar ca inca nu au trimis dosarul mai departe din cauza ca victima ar mai avea cateva sedinte de recuperare-kinetoterapie si apoi mi a zis ca vrea sa vada daca va mai merge la medicina legala pt alte zile de ingrijire daca va mai primisau nu. Nedumerirea mea este daca este posibil asa ceva? Adica din moment ce au trecut legal cele 90 zile de ce se mai asteapta ? Si nu de ce nu se trimite dosaru pt solutionare. Este normal sau este ceva dubas la mijloc. Daca se poate sa imi raspunderi pt ca eu am ramas “gura casca “azi auzind cele spuse de cel care se ocupa de dosarul meu nestiind daca e normal sau nu. Va multumesc!!
~ final discuție ~