avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reabilitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reabilitare

Dacă am sediu social in apartament dar nu deduc cheltuieli iar activitatea o desfășori într-un sediu secundar,trebuie sa plătesc integral reabilitarea apartamentului?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:01, 14 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca apartamentul este inregistrat in evidenta asociatieid rept sediu social,respectiv persoana juridica,aveti obligatia sa achitati integral reabilitarea
Întreținerea o plătesc ca persoana fizica!

ynocentta a scris:

Daca apartamentul este inregistrat in evidenta asociatieid rept sediu social,respectiv persoana juridica,aveti obligatia sa achitati integral reabilitarea

Dar, puteti sa nu fiti de acord cu reabilitarea. Firmele trebuie sa fiea 100% de acord...daca 1 refuza,nu se face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reabilitare Claudiu Smarandache Claudiu Smarandache Am sediu social in apartament dar nu deduc nici o cheltuiala,activitatea o desfășori in alt punct de lucru,întreținerea o plătesc pe pers fizica. La fisc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli casă pfa Petrovic Petrovic Am contract de comodat pentru PFA-ul meu, sunt în regim real cu TVA. Vreau să știu dacă pot deduce cheltuielile pentru menaj (soluții pentru curățat, ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)