avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Santul din fata gardulu de la casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Santul din fata gardulu de la casa

Buna ziua
Am un teren intr-o zona cu case de vacanta , unde primaria are facut puzul dar nu s-a apucat ( si nici nu vrea ) sa se apuce de facut drum, canal etc. Fiecare vecin a lasat o bucata din teren pt a avea drum pe unde sa circulam . Pe langa drum am facut , unii din noi si șanțuri pt a se putea scurge apa care se aduna de pe vesanti. Vecinul de vis-a-vi mi-a blocat santul meu cu un bolovan imens , pt ca apa sa nu mai curga in santul lui. Am indepartat bolovanul din sant iar acuma cand am trecut iar pe la teren am gasit bolovanul pus la loc. Ce pot sa fac in aceasta situatie ? deoarece cu vorba buna nu intelege iar apa care se aduna la mine imi macina terenul de sub gard. Nu pot a stau zilnic la teren sa il urmaresc pe vecin . Ce pot sa fac legal?

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Domeniu public Cerisor Cerisor Detin o proprietate care a fost inundata in mod repetat din cauza vecinilor care au construi un zid la drum prin care au obturat un canal de scurgere a apelor ... (vezi toată discuția)
Cedare teren pt.cale pietonala . cquattro cquattro Buna ziua , in 2012 mi-am cumparat o bucata de teren in 2013 am obtinut autorizatie de constructie , in prezent am terminat casa si a urmat sa fac si gardul de ... (vezi toată discuția)