avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitate proces verbal /Dovada suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitate proces verbal /Dovada suspendare permis

Este nulitate absoluta in momentul in care in procesul verbal adresa gresita total al accidentului la fel si pe dovada de permis este scris negru pe alb ca accidentul a avut loc la alta adresa fata de cea raportata la accident?

In fapt, o masina a zgariat 10 cm o alta masina.Ne-am inteles initial la amiabila sa o facem dupa wek, apoi la 24 ore vinovatul se duce la Politie si raporteaza acidentul, politistul suna si amica mea ii spune nu sunt in Bucuresti, m-am inteles la amiabila si nebunul s-a razgandit desi e vinovat.
Luni a fost la politie a spus si declarat adevarul si dupa 8 luni politistul imi da dreptate, imi da copia dupa asigurare si dovada de reparatii, reclamantului o amenda destul de scumpa, si mie imi ridica permisul 30 zile ca nu l-am raportat in 24 ore.
Doar ca la intocmirea dovezii si a procesului verbal , politistul greseste adresa unde s-a petrecut incidentul, mentioneza pe preocesul verbal alta strada alt numar )
Intrebarea mea este, nulitate absoluta se poate invoca ,caci procesul verbal de contraventie in care este specificata o adresa gresita , daca pe el este specificat gresit strada si numarul? adica avem alta adresa in procesul verbal si dovada fata de actele dosarului cu incident!

Pot cere nulitate absoluta a procesului verbal avand in vedere ca prin el si chiar si pe dovada este o adresa diferita decat cea raportata
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Sobolan de tomberoane, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident fara victime.refuz incheiere constatare amiabila. Corneliuz Corneliuz Accident fara victime.Refuz incheiere constatare amiabila. Am fost victima unui accident rutier,fara victime.Partea vatamata a solicitat prezenta organului de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit albumarinica albumarinica buna ziua! In luna iulie am avut un accident minor in urma caruia mi-a fost suspendat permisul pt 2 luni Am facut contestatie deoarece eu nu ma consider ... (vezi toată discuția)
Adresa accidentului gresit trecuta pe pv - inseamna anularea lui? costina_78 costina_78 buna ziua, vreau sa va supun atentiei un caz. fratele meu circula in bucuresti cu masina de serviciu. a acordat prioritate unei ambulante si cand sa revina ... (vezi toată discuția)