avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare contract suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare contract suspendat

Este posibil sa incetezi un contract care este suspendat din cauza absențelor nemotivate mai devreme de incetarea suspendarii? Avem un contract suspendat pana pe data de 15 (ABSENTE nemotivate) si astăzi angajata si-a dat demisia . Cum trebuie procedat in revisal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 12 Noiembrie 2019
In acest caz, operati incetarea supendarii si apoi incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea ... cosmin.tolan cosmin.tolan Buna ziua, Daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea pentru absente nemotivate trebuie transmisa in Revisal si se face in maxim 3 zile de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim kisslilla kisslilla Buna ziua, CIM-ul angajatului s-a suspendat si s-a transmis in Revisal pentru absente nemotivate: data sfarsit suspendare 20.03.2018. In continuare se ... (vezi toată discuția)