avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adeverinta de vechime

Buna! Am avut a firma, care am inchis-o si radiat in 2012. Un fost angajat care a lucrat cateva luni la firma in 2008, a decedat recent, iar sotia lui solicita adeverinta ca a lucrat la firma mea, pentru a face pensie de urmas pentru fiica sa.
Intrebarea mea, cum se procedeaza? Cine da aceasta adeverinta, daca eu nu mai am firma?
Respectivul angajat era din judetul Cluj, firma in Hunedoara, nu si-a adus cartea de munca sa fi operat in ea cat a lucrat la noi la vremea aceea.
Multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Muzsi , utilizator 06:13, 13 Noiembrie 2019
Si arhiva societatii unde ati depus-o?
La mine acasa... Scot din contabilitate datele si scriu cu mana o adeverinta, cu stampila firmei?
Nu mai puteti face asta acum ... se putea pana la data radierii societatii.

O solutie ar fi sa depuna la ITM-ul local, o solicitare de eliberare a unei adeverinte de vechime pentru acea perioada din 2008.
La cerere ataseaza copie C.I., copie carnet de munca si eventual o copie de pe c.i.m. si decizia de incetare .
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca Adi20000 Adi20000 buna ziua, am mare nevoie de adeverinte de vechime in munca pentru anii lucrati. firmele nu mai exista in prezent. itm-ul nu are in sistem nimic. contract ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca artenealexandra artenealexandra Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu ... (vezi toată discuția)