avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuință socială
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuință socială

Am un dosar pentru obținerea unei locuințe sociale și după 3 ani m-au chemat să-mi dea repartiția. Dar eu, împreună cu fostul soț, am fost proprietarii unui apartament la care socrii aveau habitație viageră. După divorț, socrii m-au acuzat că vreau să le iau apartamentul, așa că ne-au deschis dosar pentru rezilierea actelor. În timpul procesului, mi-au cerut să semnez o procură ca să poată vinde apartamentul și am acceptat. După vanzare nu au mai continuat procesul, neplătind taxa și dosarul s-a anulat de la sine. Acum eu nu mai am nici o posibilitate să întru în posesia repartiției pentru locuință socială?

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare cu clauza sau act de donatie merymioara968 merymioara968 in anul 1989, in urma unui partaj, mi-a revenit un apartament cu 3 camere. Fostul meu sot a fost despagubit. In anul 2001 m-am recasatorit, iar sotul meu are ... (vezi toată discuția)
Desfacerea unui contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera dragaeugen dragaeugen in anul 2014 mi-am vandut apartamentul proprietate personala,cumparat inainte de a ma casatori,fiind in divort cu sotia ,am cumparat cu banii obtinuti un alt ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate afrigioi afrigioi Socrul meu a cumparat in 1998 un teren de 5000 mp. proprietarul i-a dat actul de proprietate in original, un act de vanzare cumparare de mana - semnat si de ... (vezi toată discuția)