avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost lovit in club de o persoana straina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost lovit in club de o persoana straina

Am fost lovit saptamana trecuta in club de o persoana de 25 de ani, mentionez ca am 16 ani. Am fost lovit fara motiv, autorul lovirii sustinand ca m-a lovit datorita consumului de alcool. Am depus o plangere penala impotriva lui in acea seara si am fost chema tf astazi pt audieri, am incercat sa retrag plangerea insa aparent nu a fost de folos, ce pot face? Mentionez ca nu am timp destul pentru a umbla prin tribunal pentru acest fapt. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit si as dori niste informatii Mihaismk Mihaismk Buna seara , situatia s-a intamplat astfel : Eu cu niste prieteni am trecut pe langa niste garaje , si ne-a venit sa facem treaba mica si ne-am pus acolo sa ... (vezi toată discuția)
O altercatie intr-un club madnes92 madnes92 am fost atacat verbal de catre o pers y, care i-a spus unei perosane x, sa ma scoata afara din club pentru a ma agresa. am fost scos fortat , cand am ajuns la ... (vezi toată discuția)