Bună seara,
Doresc sa ma ajutați cu privire la o situație. Am un copil în vârstă de 7,eu fiind mama singura deoarece tatăl nu a vrut sa îl recunoască la naștere. În acest moment sunt angajata în București dar am domiciliul acasă la părinții mei, loc unde sta și fiul meu. De curând, ai mei s-au lovit de nevoia unui act prin care eu sunt de acord ca ei sa ridice alocația și sa semneze pentru copil în diferite situații.
Cum ar trebui sa procedez în acest caz având în vedere ca eu am același domiciliu în buletin, dar nu locuiesc acolo?
Va mulțumesc!
Pentru alocatie, puteti sa ii împuterniciti printr-o procura notariala, să o ridice.
Atentie, însă, ca in general, Oficiile poștale nu le accepta decât 1 an.
Pentru restul situațiilor, la fel trebuie o procura, însă trebuie menționată exact operațiunea. Nu exista procuri pentru "orice situatie".
Alocatie
Ami1234
Cum pot afla dacă alocația a fost ridicată? Alocația vine la domiciliul tatălui copilului și el îmi zice ca nu a ridicat-o dar nici nu vrea sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Pensia mamei
Bogdan_77
Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)