avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe venitul salarial, la pers cu handicap ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe venitul salarial, la pers cu handicap accentuat

Bună ziua! Tocmai ce m-am angajat, urmeaza sa incep serviciul peste 1 sapt. Eu sunt incadrat intr-un grad de handicap accentuat, si doresc sa stiu ce acte trebuie să depun și unde pt a beneficia de scutirea la plata impozitului pe venit . Când am făcut contractul , am dat și o copie a certificatului de încadrare în grad. Cu managerul am vorbit, insa nu a mai angajat niciodata pana acum pers cu handicap, și nu știe exact ce și cum . Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Facilitati pentru persoane cu handicap!! netsky netsky Salut!Sunt o persoana cu certificat de handicap grad accentuat.Am un loc de munca.Eu nu platesc impozitul pe venit avand acest certificat.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
învățătoare de 3 ani . am handicap accentuat, ... Etrius Etrius Buna ziua, sunt învățătoare de 3 ani . Am handicap accentuat, iar la prima scoala am fost scutita de impozit pe venit si am primit indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o întrebare am. sunt pers cu handicap, grad 2,accentuat ... rscarlat12 rscarlat12 Bună Ziua. O întrebare am. Sunt pers cu handicap, grad 2,accentuat și potrivit legii448/2006 știu ca beneficiez de scutirea de la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)