avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract servicii comunicatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract servicii comunicatii

Buna ziua, am un contract pe 2 ani cu Telekom. Am tot pachetul, tv, telefon fix, telefon mobil si net. A trecut un an si nu mai doresc serviciile Telekom. Am facut cererea, m-au sunat in ziua 29, si mi-au spus ca va trebui sa platesc o taxa de reziliere. Au refuzat sa comunice pe email, mi-au spus ca vor trimite factura cu suma respectiva. Eu am calculat dupa spusele lor undeva la 1000 ron. Acum astept factura. Intrebarea mea, este legal acest lucru? Mie nu mi se pare corect.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:36, 14 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Daca ati primit bunuri de la firma (modem, receptor TV, mobil, etc.) acestea trebuie achitate din banii pe care ei trebuiau sa-i primeasca drept abonament. In acest caz este corect sa va ceara bani.
Multumesc pentru raspuns.
Am predat aceste bunuri. Nu pentru ele ma taxeaza. Inca nu am priit factura. Sper ca se vor razgandi avand in vedere ca le-am adus la cunostinta faptul ca ar fi o ilegalitate sa ma taxeze pentru reziliere. In caz ca primesc factura, ce pot sa fac?
De asemenea, o reducere de abonament la 30% din pret in primele sase luni este achitata de un abonament pe cel putin intreaga perioada. Deci daca ati beneficiat de astfel de reduceri, si in acest caz este justificat sa va ceara o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Plata facturi in caz de deces maryp000 maryp000 Buna seara, In urma decesului sotului meu din decembrie anul trecut, am cerut rezilierea contractului tv de la telekom, pe data de 13 decembrie. Mi-au dat nr ... (vezi toată discuția)