Buna ziua, am un contract pe 2 ani cu Telekom. Am tot pachetul, tv, telefon fix, telefon mobil si net. A trecut un an si nu mai doresc serviciile Telekom. Am facut cererea, m-au sunat in ziua 29, si mi-au spus ca va trebui sa platesc o taxa de reziliere. Au refuzat sa comunice pe email, mi-au spus ca vor trimite factura cu suma respectiva. Eu am calculat dupa spusele lor undeva la 1000 ron. Acum astept factura. Intrebarea mea, este legal acest lucru? Mie nu mi se pare corect.
Daca ati primit bunuri de la firma (modem, receptor TV, mobil, etc.) acestea trebuie achitate din banii pe care ei trebuiau sa-i primeasca drept abonament. In acest caz este corect sa va ceara bani.
Multumesc pentru raspuns.
Am predat aceste bunuri. Nu pentru ele ma taxeaza. Inca nu am priit factura. Sper ca se vor razgandi avand in vedere ca le-am adus la cunostinta faptul ca ar fi o ilegalitate sa ma taxeze pentru reziliere. In caz ca primesc factura, ce pot sa fac?
De asemenea, o reducere de abonament la 30% din pret in primele sase luni este achitata de un abonament pe cel putin intreaga perioada. Deci daca ati beneficiat de astfel de reduceri, si in acest caz este justificat sa va ceara o taxa.