avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INDICE DE CORECTIE CALCUL PENSIE PARTIAL ANTICIPATA ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INDICE DE CORECTIE CALCUL PENSIE PARTIAL ANTICIPATA 2019

Buna seara!
In perioada august 2012- septembrie 2017 am avut pensie de invaliditate gradul 3.
In perioada octombrie 2017-septembrie 2019 nu am lucrat, nu am fost asiguat (CAS).
La calculul pensiei au rezultat 1,53 puncte la care s-a aplicat indice de corectie rezultand 1.81 puncte.
Intrebarea este: la calculul pensiei partial anticipate pentru care am depus dosarul in septembrie 2019 ce punctaj se va lua in calcul 1,53 la care se va aplica indicele de corectie din 2019 sau punctajul de 1,81 fara aplicarea indicelui de corectie bineinteles ?
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
florina123123, utilizator

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie - din ianuarie 2017 Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o problema legata de calculul pensiei tatalui meu si vreau sa fiu sigur ca il informez corect si anume: Pensia lui bruta - in luna dec. ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie la pensie psorinp psorinp Am fost in pensie anticipata partiala si aum am trecut in pensie limita de varsta, pe decizia de pensie de varsta mi s-a adaugat punctajul obtinut pentru ... (vezi toată discuția)