avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum si cand pot face reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum si cand pot face reabilitare judecatoreasca

In primul rand vreau sa va spun ca vreau sa urmez școală de șoferi si nu stiu daca am voie,din cauza cazierului,mai mulți instructori auto miau spus păreri diferite.
In anul 2016 am fost condamnat la 1 an închisoare pt conducere fără permis si am mai avut eu un rest de pedeapsa de 2 ani si 4 luni, total 3 ani si 4 luni.
Am fost arestat în octombrie 2016 si eliberat condiționat în octombrie 2018.
In decizia de condamnare cat si in cazier nu scrie de vreo interdicție.
În această situație pot face școală de șoferi.
Încă ceva,daca trebuie sa fac reabilitarea,cat timp trebuie sa treaca si de cand începe să pot face o reabilitare judecătorească?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum și când pot face reabilitarea? dhuidu@yahoo.com dhuidu@yahoo.com Am fost condamnat la o pedeapsa de un an pt conducere fără permis în octombrie 2016 Am mai avut un rest de pedeapsa de 857 zile. Am fost încarcerat în ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)