avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum și când pot face reabilitarea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum și când pot face reabilitarea?

Am fost condamnat la o pedeapsa de un an pt conducere fără permis în octombrie 2016
Am mai avut un rest de pedeapsa de 857 zile.
Am fost încarcerat în octombrie 2016 cu pedeapsa de un an și 857 zile și eliberat condiționat în septembrie 2018
Când și cum pot face reabilitarea?
Întreb acest lucru deoarece doresc să fac școala de șoferi și am înțeles că nu pot din cauza cazierului, este adevărat?!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:56, 21 Aprilie 2019
dupa 4 ani
De permis pot sa dau în situația mea?
Puteti sa dati de permis fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand pot face reabilitare judecatoreasca Costy89costy Costy89costy In primul rand vreau sa va spun ca vreau sa urmez școală de șoferi si nu stiu daca am voie,din cauza cazierului,mai mulți instructori auto miau spus ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 ani am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare in urma unui furt. S-a intamplat in 10 octombrie 2006. Am platit ... (vezi toată discuția)