avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Necesitate licenta jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Necesitate licenta jocuri de noroc

Buna,

Mai revin cu o intrebare compania de IT pe care o detin vrea sa faca un joc in care oamenii pot gasi premii in bani pe strada.

Aici am nevoie de licenta de jocuri de noroc?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:31, 13 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Mai bine ati intreba la ONJN
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital social srl jocuri de noroc mihai0987 mihai0987 Buna ziua! Pentru un SRL care activeaza in mediul online, daca efectueaza o tombola(traditionala) pentru clienti: inscierea participantilor se va face prin ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege onjn. va rog raspundeti, este foarte important!!!!!! respect_ respect_ Ma ocup cu online marketing. Fac reclama la firme de jocuri de noroc si primesc bani pe baza de comision. Eu sunt un afiliat. Acum cativa ani a intrat o ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)