avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere proces verbal contraventie alcoolemie 0.07
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere proces verbal contraventie alcoolemie 0.07

Pot depune contestație pentru a-mi recupera permisul şi in ce masura mi se poate admite şi transforma doar în amenda pentru un proces verbal de contravenție la o alcoolemie de 0,07 in aerul expirat.Mentionez ca am permisul de profesionist din anul 1992 fara nici un fel de abatere.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 14:50, 13 Noiembrie 2019
Plangere aveti dreptul sa depuneti dar mergeti la un avocat cu PV sa va spuna daca aveti sanse sa vi se admita.
Puteți depune o plângere contravențională împotriva procesul verbal de contravenție. Alcoolemia este foarte mică și nu periclitează siguranța circulației rutiere. Singurul argument pe care îl puteți invoca este marea majoritate a statelor europene admit o alcoolemie de 0,2 ... 0,5.. Încercați că nu aveți ce pierde, cu excepția sumei de 20 lei ceea ce reprezintă taxa judiciara de timbru.
Vă doresc succes.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contravenție Tcon Tcon Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat loryalexandra loryalexandra Buna seara, am fost testat cu echilotestul de catre organele de politie. Mi-a iesit alcoolemie 0.07, in conditiile in care nu am conaumat alcool. Am fost la ... (vezi toată discuția)