avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua! Momentan sunt in CCC, copilul împlinind doi ani pe 1 februarie 2020. Nu ma mai pot intoarce la locul de munca, fiind altcineva in locul meu si mi s a oferit un post la aceeasi firma, dar in alta localitate, mult mai departe de domiciliul meu si am fost nevoita sa refuz. M au anuntat ca raman angajata lor pana gasesc altceva. In acest caz ce se intampla cu acel stimulent, cum mai pot beneficia de el? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 13 Noiembrie 2019
Stimulentul de plateste de stat pe perioada cat realizati venituri supuse impozitului pe venit.(maxim pana cand copilul implineste varsta de 3 ani)
Conteaza programul de lucru? Pot beneficia de stimulent si daca ma angajez cu jumatate de norma?
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.
Prin urmare, in situatia in care veti avea un contract part-time beneficiati de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servici Ploton Ploton 1.Pt a beneficia de inserție trebuie neaparat sa ma intorc la același loc de munca unde am intrat in ccc? 2.Daca angajatorul ma angajează cu 2 h sau 4 h pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție ... Crystyana13 Crystyana13 Buna ziua, am o întrebare legată se stimulentul de inserție care acum se acorda odată cu întoarcerea la munca la împlinirea vârstei de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile stimulentului de inserție după ccc? Raluca Duta Raluca Duta Buna ziua. In prezent ma aflu in CCC pana pe data de 23 oct 2020 când copilul va împlini 2 ani. Soțul meu nu îndeplinește condițiile de a primi ... (vezi toată discuția)