avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema ENEL
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema ENEL

Buna seara ,va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri ce ar trebui sa fac.Din data de 08.07.2017 am plecat din tara ,de 2 ani nu mai locuim in tara .Inainte de a pleca din tara ,am fost la Sediul Enel (Bucuresti)de a anunta plecarea noastra si de a opri alimentarea cu lumina .De acolo de la birou o doamna ne anuntat ca o data ce nu sta nimeni in apartament nu avem Consum nu platim.Toate bune ,am plecat .Dupa 2 ani acum ma uit in august pe contul de la Enel si am de plata 300 ron.Si plus acum in septembrie 20 ron.octobrie 20 Ron .Nu mai inteleg nimic daca nu sta nimeni in apartament cum sa mi vina sa platesc lumina.Am sunat la Enel si ei mi-au raspuns ca EU am gresit ca nu am dat indexul periodic si mau anuntat ca sa schimbat si vechiul contor, au pus altul nou.Daca ai au pus altu nou acolo scria acelasi index de cand am plecat.Am martori administratorul ,vecini ca nu locuiesc acolo .Si plus procura cand am iesit din tara cu copilu, plus acte de angajare.ce pot face acum va rog?Nu vreau sa platesc asa aiurea ceva ce nu-mi apartin
Cel mai recent răspuns: diana8619 , utilizator 13:06, 13 Noiembrie 2019
Am sunat iar la ei si plus am trimis multe email la ei.Am vorbit cu o operatoare si ma informat ca mi-au schimbat ei in astea doi ani contractul cu un consum pe Luna. EU nu am fost anuntata de acest lucru pana acum .Dar m-au informat ca trebuie sa platesc .Nu inteleg nimic cum sa platesc cand arata ca indexul este neschimbat de cand am plecat.Si plus cu contractul schimbat de doua ori EU nu am cerut acest lucru si nici nu am fost instintata de acest lucru.Va rog am nevoie de un avocat sa ma reprezinte. Nu am incredere in ANPC da daca fac reclamatie rezolv ceva.Multumesc!!!
Trebuie sa le adresati o cerere scrisa sa verifice contorul.
Depinde ce consum arata.
Nu arata nici un consum ,indexul a ramas acelasi.Numai ca azi am sunat iar la ei si mi-au anuntat ca Mia fost schimbat contractul de doua ori .prima oara 20.04.18. A doua 20.04.2019 cu un consum pe Luna. Dar indexul este acelasi de 2 ani.Eu nestind nimic de acest lucru pana acum.Sesizare scrisa am trimis de 5 ori .Dar ei acelasi raspuns,sa platesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu enel diana8619 diana8619 Buna seara ,va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri ce ar trebui sa fac.Din data de 08.07.2017 am plecat din tara ,de 2 ani nu mai locuim in tara .Inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste ... alina_florea@yahoo.com alina_florea@yahoo.com Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste NIMENI in apartament, asociatia este instiintata de acest aspect. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Schimbare contoar electrica ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Am o intrebare. Exista vreo lege in Romania care sa ma oblige sa schimb contoarul de curent din casa atata timp cat nu s-a facut nici o cerere in ... (vezi toată discuția)