avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu

in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in folosul comunitati numai sa nu imi anuleze permisul am si categoria c si vreau sa merg pe tir
Cel mai recent răspuns: manu1995 , utilizator 15:18, 14 Ianuarie 2020
Care este stadiul cercetarilor? aveti calitatea de inculpat?
am fost la procuror dar nu ma primit doar mia transmis ca a facut rechizitorul si as vrea sa stiu cam in cat timp ajunge acasa ,am fost depistat de politie ca am consumat iarba dar a facut testul de saliva si a iesit negativ in sange mai aveam eu am consumat sambata seara si am fost oprit miercuri a mai zis ca o sa fiu chemat in judecata
Se probeaza faptul ca ati consumat marijuana, prin analizele efectuate?

Acuzatia trebuie probata, demonstrata.

Numai daca se dispune amanarea aplicarii pedepsei, conform art. 83 din Codul penal, nu va este anulat permisul de conducere.

(opereaza o suspendare pe o perioada de 90 de zile, a dreptului de a conduce pe drumurile publice ).

In cazul amanarii aplicarii pedepsei, pedeapsa este efectiv amanata, operand un termen de supraveghere de 2 ani, termen ce curge de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

Ati dat declaratie de recunoastere a faptei imputate, insa aceasta trebuie coroborata cu alte probatorii, pentru a rezulta vinovatia, ca element al infractiunii.

Instanta de judeca va individualiza pedeapsa, uzand de criteriile generale, reglementate de art. 74 din Codul penal.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Am recunoscut fapta am cooperat din martie mi sa dat dovadă fara drept de circulație, deci am recunoscut fapta si imi pare rau sincer dar nu vreau sa imi distrug viitorul doar pentru atata ,vreau sa imi ajut si eu părinți pe viitor ,de acea as vrea sa nu se anuleze permisul sa merg pe tir
Daca a depus rechizitoriul la instanta o sa fiti citat.
Nu procurorul va comunica rechizitoriul.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)