avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ...

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , într-adevăr am consumat o pastila cu o zi în urma la o petrecere efectele fiind dispărute deja când am urcat la volan , mi-a fost găsit în mașină și 1g de canabis ,nu ma consider nevinovat dar vreau să-mi aflu odată pedeapsa pentru ca stau de un an și câteva luni degeaba mi-am plătit analizele la inml și inca tot nimic, mi-am luat și un avocat dar tot ce îmi spune momentan e ca trebuie sa asteptam citație. Din punctul dv de vedere as mai avea șanse sa îmi recuperez permisul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Permisul vi-l recuperati in cazul unei solutii de clasare/renuntare la up, dispusa de procuror sau daca veti fi trimis in judecata, in cazul unei solutii de achitare/ renuntare la aplicarea pedepsei/amanarea aplicarii pedepsei, dispusa de instanta.
Risc sa mi se facă doua dosare penale ? Cel pentru conducere sub influenta și un dosar pentru deținere?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Permisul vi-l recuperati in cazul unei solutii de clasare/renuntare la up, dispusa de procuror sau daca veti fi trimis in judecata, in cazul unei solutii de achitare/ renuntare la aplicarea pedepsei/amanarea aplicarii pedepsei, dispusa de instanta.

Asa cum ati descris situatia de fapt, sunt 2 dosare. Pentru cel cu detinere, competenta este a DIICOT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals ... adrian.a adrian.a acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals pozitiv THC canabis, am stat 1 an si 4 luni cu permisul suspendat cu dovada fara drept de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut ptr thc as vrea sa stiu cum pot recupera permisul ... CCDcatalin CCDcatalin Permis retinut ptr THC As vrea sa stiu cum pot recupera permisul in cazul consumului de THC. Nu am alte antecendente, prima abatere. Multumesc (vezi toată discuția)
Am fost descoperit cu droguri de mare risc dar erau pentru consum propriu. care sunt scenariile posibile? sergiu_ross sergiu_ross In urma unui control de rutina, a fost descoperit ca o persoana detine asupra ei droguri de mare risc (10 pilluri extasy si 1g methamphetamina). Persoana ... (vezi toată discuția)