avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut ptr THC As vrea sa stiu cum pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut ptr THC As vrea sa stiu cum pot recupera permisul ...

Permis retinut ptr THC
As vrea sa stiu cum pot recupera permisul in cazul consumului de THC. Nu am alte antecendente, prima abatere.

Multumesc
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 Cod Penal.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
In cazul in care veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
In cazul unei solutii de achitare, renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul.
Pentru celeritate, solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea buletinului toxicologic si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus ... Alex.ihai Alex.ihai Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus la analize!Cum pot fi sanctionat?Imi pot recupera permisul? (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat ... Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul antidrog fiind depistat pozitiv cu THC. Mi a fost retinut permisul fara drept de ... (vezi toată discuția)