avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat ...

Buna ziua. In urma cu 4 luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul antidrog fiind depistat pozitiv cu THC. Mi a fost retinut permisul fara drept de circatie. Ideea este ca eu nu am consumat in ziua respectiva, ci cu o seara in urma ( 8/10h + ). In momentul opririi nu aveam absolut niciun efect de la cele cateva fumuri trase cu o seara in urma, fiind linistit ca nu va iesi nimic, si sustinand ca nu sunt sub influenta unei substante constient fiind ca au trecut mai mult de 8/10 ore. Credeam ca functioneaza ca la alcool, ulterior am avut surpriza de a afla ca poate fi depistata chiar si dupa 24h. Curiozitatea mea este daca si in decurs de ce timp pot obtine permisul inapoi, deoarece de el depind ( fac naveta + meseria mea este 100% dependenta de permis ). Multumesc pt. atentia acordata, si o zi buna tuturor !
Cat durează cercetările veți avea dreptul de conducere suspendat. Dacă veți fi trimis în judecata și condamnat, permisul se anulează.
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa achitați dvs contravaloarea buletinului toxicologic și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Va salut! am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta ... somebody111 somebody111 Va salut! Am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta unei substante psihoactive, mai exact am fost testat cu aparatul DrugTest si am iesit positiv ... (vezi toată discuția)
Permis retinut ptr thc as vrea sa stiu cum pot recupera permisul ... CCDcatalin CCDcatalin Permis retinut ptr THC As vrea sa stiu cum pot recupera permisul in cazul consumului de THC. Nu am alte antecendente, prima abatere. Multumesc (vezi toată discuția)