avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus ...

Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus la analize!Cum pot fi sanctionat?Imi pot recupera permisul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:29, 4 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute și ped. de art. 336 alin.1 c.p.
Cat durează cercetările veți avea dreptul de conducere suspendat. Dacă veți fi trimis în judecata și condamnat, permisul se anulează.
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa plătiți dvs contravaloarea buletinului toxicologic și angajați-va avocat specializat în astfel de cauze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar dacă scăpați basma curata va puteți lua permisul.
Fara avocat angajat care sa aibă o strategie adaptată cazului puteți astepta și 6-7 sau 8 ani până să puteți da din nou examen.
Depinde si in ce localitate este dosarul.
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut ptr thc as vrea sa stiu cum pot recupera permisul ... CCDcatalin CCDcatalin Permis retinut ptr THC As vrea sa stiu cum pot recupera permisul in cazul consumului de THC. Nu am alte antecendente, prima abatere. Multumesc (vezi toată discuția)
Oprit de poliție, ajutor Paul818 Paul818 Buna seara! Un văr a fost oprit de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost de 0,43 % și apoi dus la IML. Ideea e că a trecut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .in data de 30 sept am fost implicat într-un accident ... Danielo massaro Danielo massaro Buna ziua .In data de 30 sept am fost implicat într-un accident rutier fara victime doar că am avut o alcoolemie de 1.1 la mie in aerul respirat.problema ... (vezi toată discuția)