avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Oprit de poliție, ajutor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Oprit de poliție, ajutor

Buna seara! Un văr a fost oprit de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost de 0,43 % și apoi dus la IML. Ideea e că a trecut o luna de atunci și nu a primit nici măcar un rezultat de la ei. Ce urmează de acuma, la ce să se aștepte, adică ce poate păți?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2022
Paul818, utilizator
I s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin. 1 c.p
Cat dureaza cercetarile o sa aiba dreptul de conducere suspendat, daca o sa fie trimis in judecata si condamnat permisul i se anuleaza.
Pentru celeritate sa solicite organului de up sa achite contravaloarea probelor biologice, altfel o dureze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce perioada voi avea permisul suspendat Vionelv Vionelv Am baut seara ,iar a doua zi la 10 am plecat cu masina ,am mers sa bag combustibil si iesind din peco ma oprit politia,unde a rezultat ca aveam o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus ... Alex.ihai Alex.ihai Am fost gasit cu alcoolemia de 0,67 in aerul pur expirat si dus la analize!Cum pot fi sanctionat?Imi pot recupera permisul? (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)