avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acum un an am fost testat cu aparatul drug test, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals ...

acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals pozitiv THC canabis, am stat 1 an si 4 luni cu permisul suspendat cu dovada fara drept de circulatie, am platit eu analizele, am bagat si avocat, nu mai zic de suparari si prin ce am trecut, analizele de la INML iesind negativ, acum dupa un an si 4 luni la nici o saptamana de cand mi am recuperat permisul am fost oprit fara motiv, am fost testat iesind iar fals pozitiv 2 substante THC si Ketamina, eu nu consum dorguri nu iau nici pastile, nici o saptmana si se repeta aceeasi poveste, trebuie sa platesc analizele iar maine, dovada nu scrie nimic fara drept nici cu drept, probabil mi l-au anulat, nu stiu ce sa fac unde sa ma duc cu cine sa vorbesc sunt nevinovat nu e normal ce se intampla a 2 oara…..un sfat daca stie cineva..
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
adrian.a, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:12, 3 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va angajati avocat specializat în urgentari și aparari eficiente.Nu angajati avocat doar ca sa aveți avocat.
Asa cum ați văzut nu este simplu cu urgentarea.
Asa ati evita sa mai așteptați un an și ceva.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)