avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces literar din cartea ION
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces literar din cartea ION

Buna!! La initiativa profesoarei de romana facem un proces pe baza cartii ION de L. Rebreanu. Eu sunt procuror si pe langa capul de acuzare care este: furtul de pamant de la Simion Lungu, ce as mai putea spune?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: lucy2018889 , utilizator 23:45, 13 Noiembrie 2019

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ideea este ca am cautat pe net dar nu am gasit ce sa zic pe capul meu de acuzare...este vorba de furt de pamant de la Simion Lungu..si pe net am gasit doar de uciderea Anei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut joc rolul lui ion din cartea lui liviu rebreanu si am nevoie ... JustProll23 JustProll23 Salut joc rolul lui Ion din cartea lui Liviu Rebreanu si am nevoie de ajutor cu niste informati in care sa reiasa ca nus vinovat de moartea anei (vezi toată discuția)
Salut! am de facut de la 0 un proces despre romanul ion. rolul ... rumbleleon rumbleleon Salut! Am de facut de la 0 un proces despre romanul Ion. Rolul meu este de procuror si am 3 capete de acuzare pe care trebuie sa le valorific: Furt(pamantul ... (vezi toată discuția)
Proces literar - avocatul lui ion LuciTls LuciTls Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de ... (vezi toată discuția)