avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salut joc rolul lui Ion din cartea lui Liviu Rebreanu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salut joc rolul lui Ion din cartea lui Liviu Rebreanu si am nevoie ...

Salut joc rolul lui Ion din cartea lui Liviu Rebreanu si am nevoie de ajutor cu niste informati in care sa reiasa ca nus vinovat de moartea anei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 1 Februarie 2024
Uite câteva topicuri care te pot ajuta - mai ales ultimul, dacă ai răbdare să citești tot:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Vedeti aceste discutii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces literar din cartea ion lucy2018889 lucy2018889 Buna!! La initiativa profesoarei de romana facem un proces pe baza cartii ION de L. Rebreanu. Eu sunt procuror si pe langa capul de acuzare care este: furtul ... (vezi toată discuția)
Proces literar-impotriva lui "ion" aliniancu0@gmail.com aliniancu0@gmail.com Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de ... (vezi toată discuția)
Cine este prezent la un proces juridic? AlexOlaru AlexOlaru Buna ziua, sunt nou in comunitatea asta si am nevoie de ajutor. Am de facut un proces literar la un roman, mai exact Ion de Liviu Rebreanu si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)