avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Proces literar-Impotriva lui \"Ion\"
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Proces literar-Impotriva lui "Ion"

Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postata o intrebare de genul,dar autorul intrebarii era procuror,iar eu am rolul de avocat impotriva lui "Ion"
Cel mai recent răspuns: aliniancu0@gmail.com , utilizator 18:45, 12 Noiembrie 2017
Vedeti raspunsurile de la urmatorul link www.avocatnet.ro/forum/discu...
Da dar eu sunt impotriva lui "ION"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces literar - avocatul acuzarii lui ion Florina347 Florina347 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postate 2 intrebari de ... (vezi toată discuția)
Procesul lui ion rolul de judecator ana-mariacecilia ana-mariacecilia Buna! Sunt in clasa a X-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Eu joc rolul judecatorului si nu prea stiu ... (vezi toată discuția)
Proces literar - avocatul lui ion Angelina2421 Angelina2421 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu. Eu am rolul de avocat al ... (vezi toată discuția)