avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instiintare art 260 si art 261
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instiintare art 260 si art 261

Am primit o instiintare despre un dosar clasat ( habar nu am despre ce este vorba )
In conformitate cu prevederile art 260 si art 261 din codul de procedura penala va instiintam ca la data de ( data de astazi ) am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a ordonantei de clasare din data de 29.10.2019 , in cauza ce formeaza obiecul dosarului cu nr .... al DIICOT - BV etc
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa afisarea prezentei , dar nu mai mult de 5 zile , pentru inmanarea solutiei la sediul DIICOT
In cazul in care , fara motive temeinice nu va prezentati pentru comunicarea ordonantei in termenul de 5 zile , se va considera comunicata la implinirea acestui termen
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:25, 14 Noiembrie 2019
Verificati ca va este adresat dvs. si nu altei persoane.

Daca a fost clasat un dosar contra dvs. nu vad care ar fi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare pawz pawz Buna Ziua ! Am primit o instiintare care suna cam asa : \" In atentia numitului NUME PRENUME domiciliat ADRESA . In conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie ... Mario356+58 Mario356+58 Buna ziua, Am gasit zilele trecute in cutia postala o hartie pe care scrie: \"instiintare dosar nr xxxx/P/2020 In conformitate cu prevederile art 260 ... (vezi toată discuția)