Buna Ziua ! Am primit o instiintare care suna cam asa :
" In atentia numitului NUME PRENUME domiciliat ADRESA .
In conformitate cu prevederile art. 260 si art. 261 din Codul de procedura penala,
va instiintam ca la data de DATA , ORA am procedat la afisarea prezentei,
nefiind indeplinite conditiile de inmanare a actului de procedura (comunicare solutie ),
in cauza cu nr. 74D/P/2012 a DIICOT Serviciul Teritorial Localitate .
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 10 zile de la afisarea prezentei,
dar nu mai mult de 15 zile, pentru inmanarea actului de procedura ( comunicare solutie) la
sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Localitate , ADRESA.
In cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentati pentru comunicarea actului de
procedura ( comunicare solutie ) in termenul mentionat mai sus, se va considera comunicata
la implinirea acestui termen. "
As dori sa stiu mai multe detalii despre ea cum ar fi ce reporezinta 74D/P/2012 si daca se poate deduce cam despre ce ar fi vorba . . Multumesc !
Este vorba de comunicare unei solutii in dosarul respectiv, mergeti in termenul mentionat la parchet sa o ridicati.
Banuiesc ca este o solutie de clasare sau renuntare la urmarire penala. Daca nu sunteti multumit de solutie, in 20 de zile de la comunicare, puteti depune plangere la procurorul ierarhic superior.
Salut. Si eu sunt parte in acest dosar si nu stiu prea multe. presupun ca esti ZMS. Mi-a venit de la DIICOT Pitesti precum ca dosarul s-a clasat si ca am termen de 20 de zile sa contest ordonanta procurorului.
Instiintare parchet
cris0811
Buna seara! am si eu nevoie de un raspuns la o nelamurire.
Sotul meu in anul 2012 a avut un conflict cu un vecin ce s-a lasat cu o plangere penala din partea ... (vezi toată discuția)