avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Transfer imobiliar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Transfer imobiliar

In calitate de proprietar, doresc vanzarea unui imobil (teren + casa), la valoarea estimativa de 31000 euro. Din ce am cititi in codul fiscal, art.111, m-ar interesa daca se aplica impozitul pe profit din vanzare, avand in vedere neimpozitarea venitului mai mic de 450.000 de lei. Este corecta interpretarea facuta de mine?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 14 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va plati impozit doar la ceea ce depaseste 450.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligații fiscale are o persoană fizică la vanzare teren? ciorneidumitru ciorneidumitru Bună ziua Ce obligații fiscale are o persoană fizică care a vândut un teren extravilan, pentru care a primit suma de 30000 euro? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli vanzator apartament eu1984 eu1984 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce are de achitat un vanzator al unui apartament dupa vanzarea acestuia ? Exista vreun impozit de platit , pe venitul ... (vezi toată discuția)