avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Declaratie de conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Declaratie de conformitate

Buna ziua,
Daca eu sunt distribuitor trebuie sa emit declaratie de conformitate pentru produsele vandute catre clientul final, alta decat cea emisa de furnizorul meu (producatorul)? Sau atasez la factura de vanzare copie dupa declaratia de la producator?
Cel mai recent răspuns: Andra L , utilizator 15:48, 14 Noiembrie 2019
O atasati pe cea de la producator - nu puteti produce alta cu privire la acel produs.
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti preciza o lege unde regasesc acest aspect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare corecta a certificatului de calitate pe langa factura ShadowElf ShadowElf Stie cineva ce lege reglementeaza obligatiile mele ca si comerciant atunci cand eliberez factura, sa eliberez si certificat de calitate? Nelamuriri: 1. ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate Claudia O.Z Claudia O.Z Comerciantul are dreptul să dea declaratia de conformitate pe propria răspundere dacă aceasta nu este eliberată de furnizor/ importator/producător? Am ... (vezi toată discuția)
Costurile aferente garantiilor pop_m pop_m Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)