avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverință venit agricol - cine o eliberează?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverință venit agricol - cine o eliberează?

Bună ziua! Aș dori să aflu dacă primăriile pot elibera adeverințe de venit agricol. Problema mea este următoarea: pentru întocmirea dosarului de bursă socială la facultate mi se solicită această adeverință, deși am depus adeverințe de la ANAF, din care reies toate veniturile familiei, inclusiv cele din agricultură.
Primăria susține că nu poate elibera o astfel de adeverință, facultatea insistă că în lipsa acestei adeverințe dosarul este incomplet și că nu se poate face dovada veniturilor provenite din agricultură. De asemenea, tot de la facultate mi s-a transmis că există primării care au putut elibera această adeverință și de aceea dosarul meu nu poate fi acceptat în lipsa adeverinței de la primărie.

Prin urmare, aș dori să aflu cine are dreptate în acest caz și care ar fi pașii pe care ar trebui să îi urmez pentru soluționarea problemei.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2019
RoxanaEVasile, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Întâmpin o problemă legata de eliberarea unei ... danciubiancamaria@yahoo.com danciubiancamaria@yahoo.com Bună ziua, Întâmpin o problemă legata de eliberarea unei adeverințe cu veniturile din agricultură, fiindu-mi necesara la facultate pt bursa. Primarul ... (vezi toată discuția)
Venit net pentru bursă socială Alex Dărău Alex Dărău Bună ziua! Vreau să depun un dosar pentru bursă socială și nu știu cum să calculez venitul net al familiei mele să văd dacă este sub 1164 de lei pe ... (vezi toată discuția)