avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte necesare eliberare certificat grefa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte necesare eliberare certificat grefa

Buna ziua,

Banca la care are cont asociatia de proprietari a cerut un certificat de grefa eliberat in ultimele 30 de zile pentru actualizarea datelor contului asociatiei.

As dori sa va intreb ce acte sunt necesare la judecatorie pentru eliberarea certificatului de grefa pentru asociatia de proprietari ?

Deasemenea cine poate sa ceara un astfel de certificat ? Presedintele. administratorul, oricine ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 14 Noiembrie 2019
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietar este presedintele de asociatie
Presedintele de asociatie reprezinta si apara interesele asociatiei si ale membrilor proprietari
Avand in vedere ca persoana juridica asociatia d eproprietari este obligata de disp L nr 196/2018 sa detina deschis cont bancar,demersurile intra in responsabilitatea exclusiva a reprezentantului legal al asociatiei de proprietari
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie dispozitii in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv sau ale presedintelui de asociatie
Presedintele de asociatie poate sa mandateze administratorl de imobil sa desfasoare actele si actiunile necesare deschideii contului bancar al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega admnistratorului ... contsters111 contsters111 Delegare de atributii Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega administratorului atributiile sale ? De exemplu sa semneze sesizari si sa le ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. președintele asociației de proprietari își dă ... Carlo Carlo Bună ziua. Președintele Asociației de Proprietari își dă demisia (la 1 ianuarie un alt.membru si-a dat demisia rămâne 3 în momentul de fata). Ce acte ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)